Seuratoiminta- ja riistanhoitokortti

Seuratoiminta- ja riistanhoitokortti Pyhäselän Metsästäjät ry

Seuratoiminta- ja riistanhoitokortti uudistuu. Seuramme nettisivuille on tulossa toiminnallisuus, jossa seuramme jäsen voi rekisteröityä nettisivuille ja kirjautumalla sisään voi hän täyttää sähköisen seuratoiminta- ja riistanhoitokortin. Riistanhoitokortti jää talteen tietokantaan ja seuran sihteeri pääsee toimintakorttien yhteenvetoihin käsiksi nettisivuilta. Jäsenetkin pääsevät selailemaan vanhoja toimintakortteja. Tämä vaatii kuitenkin vielä järjestelmämuutoksia nettisivuille.

Tällä hetkellä on siis voimassa on vain paperinen seuratoiminta- ja riistanhoitokortti, joka tulee postittaa 5.1.2018 mennessä.

Uusi jäsenkohtainen pistetavoite on 250 pistettä ja toimintakorttimaksu 0,20 €/piste. Kaikkia (ei maanomistajat yms.), jotka eivät ole toimintakorttiaan palauttaneet viimeistään toukokuun alkuun mennessä tullaan siis ensi vuonna muistamaan 50 € lisälaskulla jäsenmaksulaskun yhteydessä. Kaikkien kortin määräaikaan 5.1.2018 mennessä postiin laittaneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto.

Toimintakortin paperiversion löydät Pyhäselän Metsästäjien tiedotuslehdestä 2017. Palautusosoite:

Pyhäselän Metsästäjät ry
Tunnus 5016528