Seuratoiminta- ja riistanhoitokortti

Seuratoiminta- ja riistanhoitokortti Pyhäselän Metsästäjät ry

Seuratoiminta- ja riistanhoitokortin voi palauttaa taas nettisivujemme kautta. Seuran jäsenen tulee rekisteröityä käyttäjäksi sivuille, jonka jälkeen toimintakortin voi palauttaa kirjautumalla omalle jäsentilille. Seuraa alla olevia vaiheita palauttaaksesi toimintakortin!

OHJEET
1. Klikkaa Rekisteröidy käyttäjäksi -linkkiä

Sivun yläreunasta löydät linkin, jota klikkaamalla voit rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen on tarkoitettu vain seuramme koejäsenille ja varsinaisille jäsenille. Jos olet jo rekisteröitynyt käyttäjäksi aiemmin, niin kirjaudu sisään (voit silloin ohittaa rekisteröitymisen vaiheet 1 ja 2).

2. Rekisteröitymiseen vaadittavat tiedot

Tarvitset mm. toimivan sähköpostiosoitteen sekä Metsästäjäliiton jäsennumeron, jonka löydät jäsenkortista. Voit myöhemmin kirjautua sisään jäsentilille rekisteröitymisessä antamillasi tunnuksilla (sähköpostiosoite ja salasana).

3. Valitse Seuratoiminta- ja riistanhoitokortti jäsentililtäsi

Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudut samalla automaattisesti sisään. Sivun yläreunassa on valikko, josta löytyy toimintakortin palautus.

4. Valitse sivun alareunasta toimintakorttivuosi 2017

Klikkaa sivun alareunasta löytyvää linkkiä SEURATOIMINTA- JA RIISTANHOITOKORTTI 2017.

5. Toimintakortin palautus

Voit täytellä seuratoimintapisteitä, riistanhoitopisteitä tai saalistilastoa netissä pitkin vuotta. Muista lopuksi tallentaa tekemäsi muutokset! Toimintakortin palautus tapahtuu vuoden lopussa vaihtamalla toimintakortin tilaksi 1: VALMIS (toimintakortti palautettu).

Vaihtoehtoisesti voit myös edelleenkin toimittaa toimintakortin paperiversiona. Toimintakortin paperiversion löydät Pyhäselän Metsästäjien tiedotuslehdestä. Palautusosoite:

Pyhäselän Metsästäjät ry
Tunnus 5016528